sâmbătă , 31 iulie 2021

Rezumat – Prizoniera destinului, episodul 25

Rezumatul serialului turcesc Prizoniera Destinului Episodul 25 difuzat de Kanal D in data de 18 ianuarie . Serialul Prizoniera Destinului este difuzat de luni pana joi de la ora 20.

Mujgan a ramas singura in casa. Cand apare Mehdi, ii spune ca toti au plecat iar el sugereaza ca ea i-a alungat si pleaca si el.

Nuh merge acasă la Zeynep ca să o ceară pe Cemile. Familiile lor nu sunt prezente dar Sultan înveselește atmosfera. După logodnă, fetele fac o mică petrecere surpriză pentru Cemile pentru noaptea de henna.

Zeynep trebuie sa mearga la birou impreună cu Barıs si colegii ei. Mehdi o urmareste ca sa afle daca mai lucreaza seara.

Dupa ce termină munca, si toți pleaca, Zeynep se duce sa isi ia un dosar uitat in biroul lui Baris. El ii mulțumeste din nou pentru micul dejun in familie si-i zice ca a cunoscut-o mai bine.

Zeynep ii povesteste cum a fost fortata sa se casatoreasca cu Mehdi ca sa o multumeasca pe Sakine si ca pe parcurs s-a indragostit de el. Baris ii povesteste ca si el s-a casatorit la fel, cu o femeie pe care stia ca ar aproba-o parintii lui.

O intreaba daca este sigura ca-l iubeste pe Mehdi sau este doar sentimentul de liniste ca a fost aprobat de mama ei si o sfatuieste sa accepte ca Mehdi nu este asa cum a crezut la inceput, chiar daca va fi dezamagita.

Dupa ce pleaca, el iese primul afara si o asteapta pana cand isi strange lucrurile. Atunci il observa pe Mehdi acolo si vrea sa discute cu el dar Mehdi pleaca. O conduce pe Zeynep acasa si nu-i spune dar se ingrijoreaza pentru ea si urmatoarea zi ii zice lui Nermin. Ea isi face griji ca Mehdi va intelege gresit prietenia lor si le va face ceva iar Baris are o idee pentru a o proteja pe Zeynep.

Seara este nunta lui Cemile. Participa doar cateva persoane din cartier, majoritatea au refuzat invitația pentru ca Mehdi nu a fost de acord cu aceasta casatorie.

Zeynep spera ca Mehdi va aparea la nunta si ii va demonstra ca merita o noua sansa.

Dupa oficierea cununiei, apare Mujgan si ii felicita pe miri. Pentru ca nu danseaza nimeni din respect pentru Mehdi, Zeynep incepe sa danseze ca sa ii indemne si pe invitati si pe rand i se alatură si fetele. Chiar in acel moment apare Mehdi si-i felicita si el pe miri.

Check Also

Prizoniera destinului ep 33 rezumat

Rezumatul serialului turcesc Prizoniera Destinului Episodul 33 pe Freewords.ro difuzat de Kanal D Mehdi se căsătorește cu …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *