sâmbătă , 31 iulie 2021

Rezumat – Prizoniera destinului, episodul 28

Când află vestea despre Mujgan, Zeynep nu mai pleacă în Bulgaria ci rămâne pentru a-i fi alături lui Mehdi. Mujgan este dusă la spital însă nu supraviețuiește. Mehdi și Cemile sunt devastați. Zeynep insistă să rămână toți acasă la ea în acea noapte. Mehdi însă merge acasă la el iar ea îl însoțește și stă cu el până dimineața.
Timp de câteva zile îi este alături, îl sună mereu și îl consolează și din nou Mehdi înțelege greșit atenția ei.

Când Zeynep află că Mehdi a închiriat o casă lângă ea, se ceartă cu el însă fără folos fiindcă el insistă că ea și Cemile sunt singura lui familie și că are nevoie să fie aproape de ea. Zeynep cedează și încearcă să îl înțeleagă.
Nermin se panichează când află că Mehdi a mers atât de departe încât să se mute lângă ea.
În seara când Zeynep trebuia să meargă în Bulgaria cu Baris, Mehdi i-a spart parbrizul mașinii pe care a primit-o de la firmă, furios că nu i-a putut opri. Zeynep crede că a fost un hoț însă Nermin și Bariș imediat bănuiesc că a fost el. Baris obține înregistrarea camerei de supraveghere din stradă și când văd cu ce furie a lovit mașina, amândoi se tem pentru siguranța lui Zeynep. Chiar și Nuh se îngrozește când Mehdi îi povestește ce a făcut și când îi zice că el trebuie să o protejeze pe Zeynep de Baris. Mehdi intenționează să îi spună lui Zeynep.

Bariș îi arată lui Zeynep înregistrarea video și o sfătuiește să ia măsuri împotriva lui Mehdi înainte de a fi prea târziu.
Zeynep obține un ordin de restricție și depune plângere împotriva lui. Mehdi este la inaugurarea noului său magazin când apar Zeynep cu Bariș și poliția. În timp ce este arestat și i se spune că are ordin de restricție, Zeynep îl privește necăjită din mașină. Când ea pleacă, Mehdi scapă din mâinile polițiștilor și fuge după mașină ca să îi explice de ce a făcut-o.

Check Also

Prizoniera destinului ep 33 rezumat

Rezumatul serialului turcesc Prizoniera Destinului Episodul 33 pe Freewords.ro difuzat de Kanal D Mehdi se căsătorește cu …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *