sâmbătă , 31 iulie 2021

Mesaje/Urări – La Multi Ani

—– Azi, de ziua ta,eu iti urez ca pe petalele celor patru anotimpuri sa ti se aduca numai bogatie in casa si succese cariera, numai iubire si armonie in familie, numai sinceritate si intelegere in prietenie, si numai ganduri frumoase de fericire in suflet! La multi ani!

—– Iti doresc un mare „La multi ani!” plin cu stima si respect de la al tau amic!!!

—– Sa fii plin de inspiratie si ferit de invidie; sa iubesti o persoana incat dragostea ta sa fie absenta rautatii; acestea sunt daruri ale vietii, daruri care nu se cumpara cu bani. Multi ani!

—– La multi ani! Eu iti doresc dragoste. O viata armonioasa si multa bucurie, sa nu plangi niciodata, sa nu stii de rele. Sa fii mereu frumoasa si blanda, sa nu cunosti tristetea si nici tradarea. Sa ii stimezi pe toti, sa te stimeze lumea. Familia sa-ti fie mare si unita. Sa nu ai motive sa fii trista sau nemultumita. Sa-ti fie portmoneul mereu plin cu bani, iar eu iti spun un sincer La multi ani!

—– Multi ani! Iti doresc sa ai tot de ce ai nevoie pentru fericire, tot ce ai nevoie pentru un zambet, si tot ce ai nevoie pentru a iubi. La multi ani!

—– Fie ca zilele tale sa fie pline de soare, noptile pline de iubire si anii tai plini de frumusete. La multi ani!

—– La multi ani sufletul meu drag! Vreau sa iti spun ca te iubesc si iti doresc ca sa se implineasca toate visele, iti doresc succese in tot ceea ce faci si iti voi fi alaturi mereu!

—– De ziua ta, iti doresc sa gasesti ceva bun in orice lucru si iubire in orice persoana din preajma ta! La multi ani! Te cuprind strans!

—– Bucura-te de fiecare moment al vietii tale, rizi, fii fericit si nu uita un lucru: azi e ziua cea mai frumoasa din an asa ca savureaz-o la maxim! La multi ani!

—– In ziua ta de nastere, iti doresc din adancul sufletului meu multa pace, bucurie de fiecare lucru marunt in viata, sanatatea sa te inconjoare , prietenii sa te insoteasca mereu, dragostea ta sa te iubeasca, si in final sa ai incredere si curaj sa duci pana la sfarsit, orice lucru inceput! La Multi ani!

—– Iti doresc ca ceea ce e frumos in visele tale sa devina adevar , iar ceea ce e impecabil in gandurile tale tau sa completeze visele tale! La multi ani cu sanatate!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *