Reteta – Ciorba de pui

Timp: 60 minute

Portii: 8

Ingrediente

  • spate si aripioare de pui
  • 1 mana de fidea
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 2 ardei grasi mici
  • 3 linguri cu rosii la cutie
  • Sare dupa gust
  • verdeata

Mod de preparare

Se pun la fiert, intr-o oala incapatoare, apa cu spinarile si aripioarele de pui, alaturi de un varf de lingurita cu sare.

Cand incepe sa fiarba, se ia spuma.

Se mai amesteca din cand in cand in ciorba, astfel incat carnea sa nu se lipeasca de oala.

Cand carnea e aproape fiarta, se adauga legumele: mai intai ceapa, care va limpezi ciorba, apoi se adauga si morcovul dat prin razatoare, rosioarele, ardeiul gras taiat marunt.

Cand legumele sunt fierte, se adauga fideaua si se mai lasa putin.

Se gusta si se potriveste cu sare, daca mai trebuie. Se ia focul si se adauga verdeata tocata marunt.

Pofta Buna!

Check Also

Reteta – CIORBĂ DE MIEL

TIMPI DE PREPARARE  Timp de preparare: 120 min Gata in: 2 ore, 0 min INGREDIENTE  2 litri apă 1 litru borş 1 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *