Reteta – MICI DE CASĂ

TIMPI DE PREPARARE

  •  Timp de preparare: 30 min
  •  Timp de gatire: 15 min
  •  Gata in: 45 min

INGREDIENTE

  •  500 g carne tocată (mix vită, porc, chiar și oaie);
  •  200 ml zeamă de oase de vită;
  •  3 căței de usturoi;
  •  1/2 linguriță de bicarbonat;
  •  Condimente (cantitatea o stabilești după propriul gust): sare, piper, cimbru, ienibahar, boia, rozmarin.

MOD DE PREPARARE

Deși carnea este deja tocată, de preferat ar fi să o mai dai printr-un robot sau o mașină de tocat. Condimentele vor pătrunde mai bine într-o pastă mai moale. Amestecă bine, adăugând treptat zeama de oase.

Adaugă condimentele și amestecă. Adaugă usturoiul și amestecă în permanență. La final, adaugă și bicarbonatul. Dacă vrei, poți să și guști, pentru a te asigura că potrivești cum trebuie aromele.

Micii trebuie lasati la frigider intre 5-24 de ore pentru a patrunde aroma condimentelor mai bine in carne

Check Also

Sunca fiarta in vin

Ai nevoie de : 2 kg sunca cu mai multa carne1 plic de boia ( …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *