sâmbătă , 24 iulie 2021

Prizoniera destinului episodul 30 rezumat

Rezumatul serialului turcesc Prizoniera Destinului Episodul 30 pe freewords.ro difuzat de Kanal D in data de 26 ianuarie .

Zeynep il convinge pe Mehdi sa opreasca masina la o benzinarie iar acolo ii cere ajutorul unei femei dar cand aude ca a fost rapita, femeia fuge. Un angajat o recunoaste din fotografia de pe internet si-l anunta pe Savas.
In scurt timp, Baris si politia pornesc acolo si blocheaza strada.

Zeynep ii spune lui Mehdi ca ea accepta sa mearga la Zeliha, doar pentru ca el sa inteleaga ca nu mai au nici o sansa de impacare pentru ca nu il mai iubeste. Mehdi se enerveaza si incepe sa conduca cu viteza mare. Cand ajung la blocajul politiei, se opreste si se gandeste ce sa faca mai departe.

Ca să se salveze, Zeynep îl roagă să se predea și îi promite că după ce va ieși din închisoare, se vor împăca. Mehdi însă îi spune că el oricum deja a murit, pornește mașina și conduce cu viteză spre mașinile poliției, parcă hotărât să moară împreună. Bariș se pune în fața mașinii lui iar Mehdi oprește brusc.

Zeynep il imbratiseaza pe Baris si-i multumeste ca a salvat-o, sub privirile lui Mehdi care este arestat.

Benal naste acasa cu ajutorul lui Sultan. Cemile se duce la sectia de politie si ii zice lui Mehdi ca ei îi sunt alături și îi arată fotografia fiicei lui. Mehdi e foarte necăjit că nu poate să o vadă. Următoarea zi, are înfățișarea și fiindcă Zeynep nu își retrage plângerea, va fi reținut 2 săptămâni până la proces. Benal merge la tribunal cu fiica lor.

Cemile nu poate sa accepte adevarul despre Mehdi si inca gaseste scuze pentru faptele lui. Se gândeste ca Mujgan a avut dreptate ca Benal este cea mai potrivita pentru el si vrea sa-l casatoreasca cu ea, sperand ca va renunta la Zeynep si ca isi va regăsi echilibrul psihic.

Dupa aceasta intamplare, Zeynep ii zice lui Sakine ca o iarta pentru ca acum intelege cat de neajutorata a fost si ca a suportat violenta lui Bayram pentru ca nu a avut unde sa mearga.

In urmatoarea zi, este ziua ei de nastere iar familia si prietenele ei vor sa-i faca o mica surpriza. Zeynep s-a inchis in camera si nu poate sa depaseasca ce s-a intamplat. Se invinovateste pentru starea in care a ajuns Mehdi. Baris i-l aduce pe Savas iar el o convinge sa nu se mai invinovateasca si sa priveasca spre viitor cu speranta fericirii.

La inchisoare, Mehdi rupe fotografia lui Zeynep si o arunca.

Check Also

Prizoniera destinului ep 33 rezumat

Rezumatul serialului turcesc Prizoniera Destinului Episodul 33 pe Freewords.ro difuzat de Kanal D Mehdi se căsătorește cu …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *