sâmbătă , 24 iulie 2021

Prizoniera destinului episodul 31 rezumat

Rezumatul serialului turcesc Prizoniera Destinului Episodul 31  pe Freewords.ro difuzat de Kanal D in data de 27 ianuarie .

Nuh se ingrozeste cand Mehdi ii povesteste ce a facut si cand ii spune ca el trebuie sa o protejeze pe Zeynep de Baris. Mehdi are intentia sa-i spuna lui Zeynep

Baris ii arata lui Zeynep inregistrarea video si o sfatuieste sa ia masuri impotriva lui Mehdi inainte de a fi prea tarziu.

Zeynep obtine un ordin de restrictie si depune plangere impotriva lui. Mehdi este la inaugurarea noului său magazin când apar Zeynep cu Bariș și politia.

In momentul in care este arestat si i se spune ca are ordin de restrictie, Zeynep il priveste necajita din masina. Cand ea pleaca, Mehdi scapa din mainile politistilor si fuge dupa masina ca sa-i explice de ce a facut-o.

Zeynep l-a denuntat pe Mehdi dupa ce a aflat ca el i-a spart parbrizul masinii si a obtinut un ordin de restrictie impotriva lui. Mehdi este la inaugurarea magazinului sau cand apare politia sa-l aresteze si fuge pentru ca vrea sa vorbeasca cu Zeynep ca sa-i explice de ce a facut-o.

Politia il cauta peste tot. Cemile este ingrijorata si o invinuieste pe Zeynep.
Nuh la fel ca si Nermin il aseamana pe Mehdi cu Burhan si se tem ca-i va face rau lui Zeynep.

Sakine este ingrijorata ca Zeynep este singura cu Baris, un om pe care abia il cunoaste si face scandal mare pentru ca Nermin sa-i spuna unde s-au dus. Pentru ca inca il sustine pe Mehdi, Nermin ii arata si ei inregistrarea camerei de supraveghere, ca sa vada cum a spart parbrizul.

Sakine este ingrozita cand vede furia lui si realizeaza ca este la fel de violent ca Bayram. Regreta ca a casatorit-o pe Zeynep cu el si ca a pus-o in primejdie. Foarte suparata, merge acasa la el si-i sparge si ea geamul.

Benal se intoarce la Mehdi pentru ca sarcina este cu risc si medicul a sfatuit-o sa nu stea singura. Cemile ii ascunde ce se petrece.

Mehdi se duce acasa si le spune lui Nuh si lui Cemile ca nu se preda pana o gaseste pe Zeynep. Chiar daca stie ca nu va fi retinut mai mult de doua zile, se gandeste ca daca nu vorbeste cu ea cat mai repede, Baris o va instiga impotriva lui.

Check Also

Prizoniera destinului ep 33 rezumat

Rezumatul serialului turcesc Prizoniera Destinului Episodul 33 pe Freewords.ro difuzat de Kanal D Mehdi se căsătorește cu …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *