sâmbătă , 24 iulie 2021

Reteta – Drob de pui

Ingrediente:

  • 1/2 kg ficat de pui
  • 1 piept pui mai mare
  • 3 legaturi de ceapa verde sau 3 cepe uscate
  • 5 oua
  • 2 legaturi de marar
  • 2 legaturi patrunjel
  • sare
  • piper

Preparere:

Fierbi pieptul de pui, iar in alt vas fierbi ficatul. Nu le fierbi impreuna ca sa nu capete un gust amar carnea. Dai ceapa prin masina de tocat si apoi o clatesti putin. Apoi treci prin masina de tocat carnea fiarta impreuna cu ficatul si verdeata. Le amesteci cu ceapa calita , 4 oua, sare si piper. Amesteci totul si in functie de consistenta mai adaugi sau nu 1 ceasca de zeama in care ai fiert carnea de pui. Ungi o tava de cozonac cu ulei, o tapetezi cu o folie de aluminiu pe care o ungi tot cu ulei si pui compozitia de care si-l dai la cuptor. Dupa 10 minute ungi drobul pe deasupra cu un ou batut si-l mai coci in 20-25 de minute.

Check Also

Reteta – Sufleu de oua

Portii: 9-10 Preparare: 20 minute Coacere: 30 minute Ingrediente: 15 oua1 litru de lapte3 linguri …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *