vineri , 26 februarie 2021

Reteta – Sufleu de oua

Portii: 9-10

Preparare: 20 minute

Coacere: 30 minute

Ingrediente:

  • 15 oua
  • 1 litru de lapte
  • 3 linguri de unt
  • 5 linguri faina
  • 3-4 linguri cascaval sau telemea rasa
  • sare
  • piper

Preparare:

Fierbi 10 oua si cand sunt gata, le treci sub un jet de apa rece si le cureti. Rumenesti faina in unt, stingi cu lapte si lasi pe foc pana se ingorasa. Il dai deoparte si dupa ce s-a racit il amesteci cu branza rasa si cu 5 oua batute. Asezi ouale fierte intr-o tava, torni compozitia si bagi la cuptor pentru 30 de minute.

Pofta buna!

Check Also

Reteta – Friptura de miel la cuptor

Ingrediente -1 pulpa de miel (1,5 kg )-250 ml vin alb demisec-1 lamaie-sare-piper-2 linguri ulei-4-5 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *