duminică , 25 iulie 2021

Sunca fiarta in vin

Ai nevoie de :

  • 2 kg sunca cu mai multa carne
  • 1 plic de boia ( dulce sau iute, dupa gust)
  • sare
  • 1 litru vin alb
  • foi dafin
  • piper boabe

Cum procedezi:

Tai sunca fasii, le presari cu multa sare si le lasi 4-5 zile intr-un vas acoperit. Apoi speli in apa calda, le pui la fiert intr-o solutie formata din 1 litru de vin, 1 litru de apa, foi dafin , piper si sare mai putina. Lasi sa fiarba la foc mic o ora. O lasi la racit in zeama, o scoti, o pui la zvantat si o afumi sau o treci prin boia. Astfel este gata de consum.

Check Also

Rețetă-Ruladă multicoloră

Un aperitiv gustos perfect pentru a face o surpriză celor dragi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *