sâmbătă , 24 iulie 2021

Rețetă-Ruladă multicoloră

Timp pregătire: 3 ore răcire+o oră pregătire

Vom avea nevoie de:

  • 2 sfecle roșii
  • un morcov
  • 2 cartofi
  • 100 de g cremă de brânză
  • 150 de g maioneză (de preferat să fie de casă)
  • un hering marinat
  • 10 g gelatină
  • un praf de sare

Punem la fiert sfecla, morcovul și cartofii. Legumele le dăm separat prin răzătoare și adăugăm sare după gust. Gelatina o dizolvăm într-un sfert de cană de apă, o lăsăm 40 de minute deoparte, apoi o punem pe foc, dar nu o lăsăm să fiarbă. O lăsăm să se răcească și când este gata, o amestecăm cu maioneză. Sfecla, cartofii și morcovul le dăm separat prin răzătoare și adăugăm câte două linguri de maioneză peste ele. Heringul îl tăiem felii subțiri după ce îl curățăm de oase. Întindem pe masă o folie alimentară și așezăm peste folie sfecla în strat uniform, apoi cremă de brânză amestecată cu două linguri de maioneză. După aceea întindem cartofii și morcovul, iar pe mijloc așezăm heringul și rulăm ușor folia alimentară cu tot cu conținut. Rulada va sta la frigider pentru 3 ore.

Check Also

Sunca fiarta in vin

Ai nevoie de : 2 kg sunca cu mai multa carne1 plic de boia ( …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *