sâmbătă , 24 iulie 2021

Prizoniera destinului episodul 32 rezumat

Rezumatul serialului turcesc Prizoniera Destinului Episodul 32 pe Freewords.ro difuzat de Kanal D in data de 28 ianuarie .

Este suparat Mehdi pentru ca nu isi poate vedea fiica, el inca se gandeste la Zeynep si cauta sa vorbeasca cu ea.

Cemile este devastată după pierderea lui Mujgan și toate cele petrecute cu Mehdi. Fiindcă încă găsește scuze pentru faptele lui și pare că la fel ca Mujgan, are de gând să își dedice lui toată viața, Nuh începe să realizeze că nu vor putea să aibă un viitor împreună. Cemile are un secret despre Mehdi pe care nici Mujgan nu îl știa și nu poate să i-l spună lui Nuh dar insinuează că relația dintre Mehdi și Zeliha a fost întotdeauna foarte rece și că el are o traumă și în trecut, își făcea singur rău fiindcă doar atunci Zeliha îi acorda atenție. Ea se gândește că a răpit-o pe Zeynep tot pentru ca să primească atenție din partea ei și a lui Zeliha. Ca să nu se întâmple ceva mai rău cu el, încearcă să-l convingă să se căsătorească cu Benal, mințind că ei nu i se permite să-l viziteze ca să i-o ducă pe fiica lor. Ea speră că dacă Mehdi își va vedea des fiica, va sta departe de necazuri.

Mehdi cumpara o casuta din chibrituri facuta de un coleg si i-o trimite lui Zeynep prin Cemile, impreuna cu o scrisoare de adio. Zeynep i-o trimite inapoi prin avocatul lui. Avocatul il sfatuieste pe Mehdi sa nu mai ia legatura cu ea pentru ca a observat ca este foarte speriata. Dupa aceea, Mehdi se casatoreste cu Benal.

Dupa ce Bayram merge beat la biroul lui Zeynep si face scandal, Baris o invita impreuna cu Emine acasa la el, ca sa-i ridice moralul. Iau masa impreuna si joaca jocuri amuzante iar Savas o incurajeaza pe Emine sa urmeze cursurile unei universitati online.

Zeynep il invata pe Baris sa danseze vals si devin tot mai apropiati.

Check Also

Prizoniera destinului ep 33 rezumat

Rezumatul serialului turcesc Prizoniera Destinului Episodul 33 pe Freewords.ro difuzat de Kanal D Mehdi se căsătorește cu …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *