duminică , 25 iulie 2021

Prizoniera destinului episodul 34 rezumat

Rezumatul serialului turcesc Prizoniera Destinului Episodul 34 pe Freewords.ro difuzat de Kanal D

Zeynep retrage plangerea care a facut-o impotriva lui Mehdi cu conditia sa plece din Istanbul. Ii spune lui Cemile sa-i comunice insa ea nu gaseste momentul potrivit pentru a discuta cu el despre asta, asa ca Mehdi, dupa ce se trezeste in urma operatiei si afla, incepe sa spere din nou ca se vor impaca.

Savas o ajuta pe Emine sa se pregateasca pentru universitate in timp ce Ali Riza si Sultan se imprietenesc si vor sa-i cupleze pe Baris si pe Zeynep.

Mehdi este externat si se intoarce la inchisoare pana la proces. Il intalneste acolo pe Cengiz, un prieten de-al tatalui sau, care ii ofera protectie. Chiar in ziua cand urma sa fie eliberat, un individ trimis de Veysi incearca din nou sa-l ucida.

Mehdi reuseste sa scape teafar dar cand se duce sa cheme gardianul, un alt tip il injunghie pe primul tip si zice ca Mehdi a facut asta. Mehdi este retinut iar familia lui, care il asteapta afara este foarte devastata cand afla ce s-a intamplat.

Baris se duce acasa la Zeynep cu vestea buna ca in curand Nermin isi va putea recupera banii de la Ekrem. Baris decide sa faca un pas spre Zeynep si o invita la micul dejun.

Check Also

Prizoniera destinului episodul 32 rezumat

Rezumatul serialului turcesc Prizoniera Destinului Episodul 32 pe Freewords.ro difuzat de Kanal D in data de 28 …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *