duminică , 25 iulie 2021

Rețetă-Cremă de zahăr ars

Timp preparare: 10 minute pe foc+ 50 de minute coacere+10 minute pregătire

Ingrediente:

  • 1 litru de lapte
  • 20 de g de zahăr pudră
  • un plic de zahăr vanilat
  • o linguriță de amidon sau de făină
  • 4 ouă
  • 100 de g de zahăr tos

Ouăle proaspete le spargem într-un castron și amestecăm cu telul. Adăugăm pe rând zahărul, zahărul vanilat, amidonul și laptele rece. Într-o cratiță ardem cele 100 de g de zahăr tos. După 10 minute turnăm compoziția pregătită mai sus și așezăm cratiță într-un un vas cu apă și după dăm la cuptor pentru aproximativ 50 de minute. Când crema este gata o răsturnăm pe o farfurie împreună cu sosul format. Poftă bună!

Check Also

Rețetă-Tort șah

Tort delicios cu vanilie și cacao, foarte simplu și ușor de pregătit.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *