Rețetă-Cremă de zahăr ars

Timp preparare: 10 minute pe foc+ 50 de minute coacere+10 minute pregătire

Ingrediente:

  • 1 litru de lapte
  • 20 de g de zahăr pudră
  • un plic de zahăr vanilat
  • o linguriță de amidon sau de făină
  • 4 ouă
  • 100 de g de zahăr tos

Ouăle proaspete le spargem într-un castron și amestecăm cu telul. Adăugăm pe rând zahărul, zahărul vanilat, amidonul și laptele rece. Într-o cratiță ardem cele 100 de g de zahăr tos. După 10 minute turnăm compoziția pregătită mai sus și așezăm cratiță într-un un vas cu apă și după dăm la cuptor pentru aproximativ 50 de minute. Când crema este gata o răsturnăm pe o farfurie împreună cu sosul format. Poftă bună!

Check Also

Rețetă-Tort șah

Tort delicios cu vanilie și cacao, foarte simplu și ușor de pregătit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *