vineri , 26 februarie 2021

Rețetă-Pui cu sos de brânză

Timp preparare: 30 de minute pregătire+50 de minute coacere

Ingrediente:

  • o jumătate de pui
  • 2 morcovi
  • jumătate de țelină
  • 100 de g brânză (după preferințe)
  • 100 de g cașcaval
  • 2 ouă
  • un buchet de broccoli
  • 4-5 ciuperci
  • sare
  • piper
  • vin alb
  • ulei

Fierbem legumele separat și apoi tăiem feliuțe morcovul și țelina. Spălăm puiul și îl călim în puțin ulei, apoi îl scoatem și îl punem într-o tavă. În grăsimea de la o pui călim puțin legumele. Ciupercile le spălăm și le curățăm, apoi le dăm la cuptor cu puțină sare timp de 15 minute. Umplem ciupercile cu legume și le așezăm lângă pui împreună cu broccoli. Pregătim crema, din brânză, ouă și cașcaval ras, pe care o adăugăm peste ciuperci. Lăsăm totul la cuptor timp de 35-40de minute având grijă să punem în tavă și puțin vin pentru frăgezirea puiului și pentru a îi da un plus la savoare. Poftă buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *