sâmbătă , 31 iulie 2021

Rețetă-Frigărui înăbușite

Timp preparare: 20 de minute

Ingrediente:

  • 800 g pulpă de porc
  • 150 g slănină
  • 150 ml vin
  • 2 linguri untură
  • o lingură salvie uscată mărunțită
  • sare
  • piper
  • 8 bețe pentru frigărui

Spălăm carnea și îndepărtăm pielițele. Tăiem carnea cubulețe și slănină felioare, apoi repartizăm carnea și slănină în 8 porții și le înfigem în bețele pentru frigărui, alternând cuburile de carne cu feliile de slănină. Presărăm fiecare frigăruie cu sare și piper. Ungem o tigaie cu untură și așezăm frigăruile în aceasta, una lângă alta și înăbușim la foc mic. Acoperim tigaia cu un capac și din când în când picurăm câte puțină apă. Când sunt aproape gata le stropim cu vin și le presărăm cu salvie. Le putem servi cu mămăliguță, cu garnitură de cartofi naturi sau varză murată. Poftă bună!

Check Also

Reteta – MICI DE CASĂ

TIMPI DE PREPARARE  Timp de preparare: 30 min Timp de gatire: 15 min Gata in: 45 min INGREDIENTE  500 g carne tocată (mix …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *