Rețetă-Lipii cu sos bolognez

Timp preparare: 30 de minute

Ingrediente:

  • 3 lipi libaneze mici
  • 200 de g de carne tocată de vită
  • 2 linguri de ulei
  • 3 linguri de ketchup
  • o salată
  • o ceapă
  • un ardei
  • 100 de g de cașcaval
  • jumătate de linguriță de maghiran uscat
  • boia dulce
  • piper și sare

Înăbușim carnea timp de un minut sau două cu ulei și 3-4 linguri de apă. Adăugam treptat 100 de ml de apă fierbinte ,condimente după preferință și fierbem la foc mic până scade. La sfârșit punem ketchupul sărăm după gust și omogenizăm bine compoziția. Spălăm salata și o lăsăm la scurs, apoi curățăm și spălăm ardeiul și ceapă pe care le tocăm mărunt și radem fin cașcavalul. Încălzim lipiile în cuptor timp de un minut sau două și repartizăm pe cele trei lipii salată, sos, ceapă, ardei și cașcaval. Întindem umplutura și rulăm strâns lipiile. Poftă buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *