duminică , 25 iulie 2021

Prizoniera destinului episodul 35 rezumat

Rezumatul serialului turcesc Prizoniera Destinului Episodul 35 pe Freewords.ro difuzat de Kanal D

La procesul lui Mehdi, Zeynep merge in calitate de avocata. avocatul Huseyin renuntase la caz deoarce se temea de dusmanul lui Mehdi.

Zeynep iti promite ca va dovedi ca este nevinovat. Ea îi roagă pe cei din familia lui să nu le spună lui Nermin și lui Sakine dar nici lui Bariș, ca a luat un caz in afara companiei lui, fiindui frica ca o sa fie concediata.

Baris care o astepta la prima lor intalnire vede ca nu mai apare si banuieste ca este la procesul lui Mehdi si merge la tribunal. El ajunge tocmai la terminarea procesului si intreaba cine a fost avocatul lui Mehdi si i se spune ca a fost Huseyin.

Zeynep il suna pe Baris si ii spune ca a intarziat la întâlnire fiindcă Emine a chemat-o să se ocupe de Savaș pentru ca refuza să își ia medicamentele.

După aceea, Zeynep merge la întâlnire cu Bariș dar regretă că este nevoită să îl mintă și se teme că se vor despărți când va afla. Seara, el o conduce acasă și vrea să o sărute însă Zeynep îi zice că nu vrea să îi vadă familia ei. Sakine îi vede împreună și plănuiește să îi despartă fiindcă se teme că Bariș o va lua pe Zeynep de lângă ea. De asemenea, se opune când Nermin propune să o trimită în Londra să studieze 2 ani, ca să o îndepărteze de Mehdi și de responsabilitatea uriașă pe care și-a luat-o pentru familia lui.

Nuh este foarte supărat fiindcă nu reușește să își vândă autobuzul și nici să găsească un loc de muncă. Atunci Zeynep vorbește cu Bariș să îl angajeze ca șofer. Cemile nu este de acord să lucreze pentru dușmanul lui Mehdi dar Nuh acceptă postul și îi reproșează că nu îl înțelege ci se gândește doar la Mehdi. Kibrit se angajează ca chelneriță fără să spună familiei, ca să îi trimită bani lui Mehdi.

Zeynep se întâlnește cu Emine și cu Savaș la un restaurant ca să discute liniștiți despre cazul lui Mehdi. Ajunge si Bariș si vede ca Zeynep ascunde niste acte de el. Baris banuieste ca este avocata lui Mehdi si merge si inchisoare sa vada daca este adevarat.

Check Also

Prizoniera destinului episodul 32 rezumat

Rezumatul serialului turcesc Prizoniera Destinului Episodul 32 pe Freewords.ro difuzat de Kanal D in data de 28 …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *