Rețeta-Frigărui

Rețetă gustoasă și ușoară de frigărui de miel cu roșii, ceapă și ardei.

Timp preparare: pregătire 30 de minute+frigere 40 de minute+ 5-6 ore marinare

Ingrediente:

  • 20 de bucăți de carne de miel
  • un pahar mic de vin
  • 1-2 ardei grași
  • 2 roșii
  • o ceapă roșie
  • cimbru
  • sare
  • piper

Punem carnea într-un castron și o condimentam cu sare, piper și cimbru. Peste ea turnăm vinul și le lăsăm 5-6 ore la marinat. După expirarea acestui timp înfigem carnea pe frigărui, alternând cu roșii, ardei gras și ceapă. Le frigem și le servim cu mujdei.

Check Also

Sunca fiarta in vin

Ai nevoie de : 2 kg sunca cu mai multa carne1 plic de boia ( …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *